Představujeme vám nové kabelky a elegantní batohy

.

Kabelka je nepostradatelným společníkem ženy. Nahrazuje nesčetné kapsy, kterými disponují muži, respektive jejich oblečení, slouží také jako módní doplněk. Podobně jsou na tom dámské batohy. Pojďme se teď podívat na nejnovější a nejzajímavější modely kabelek a batohů pro všechny příležitosti.

Kabelky pro všechny případy

Kabelku by měla žena volit podle účelu, pro který si ji bere. Z toho vyplývá, že by měla mít modelů hned několik. 

Při běžném denním nošení oceníte zejména praktičnost

Pro každodenní pochůzky se hodí zejména prostorné kabelky, které leckdy dosahují velikosti montážních brašen a vzbuzují podezření, že se žena nějaký čas neukáže doma. Nicméně se do nich vejde opravdu všechno, co jejich nositelky během dne potřebují i něco navíc (například menší nákup). Díky velkým uším je lze nosit na předloktí i přes rameno, hodí se ke kalhotám i sportovnějším šatům.

Nejnovější modely větších kabelek značky Bulaggi jsou to pravé.

 

Velmi šikovné (a proto oblíbené) jsou také takzvané crossbody kabelky, tedy tašky s dlouhým popruhem, který se nosí křížem přes tělo. To je praktické hned z několika důvodů:

  • máte volné ruce,
  • popruh nesklouzává z ramene,
  • kabelku máte doslova stále po boku (a na očích).

Crossbody modely najdete v nejnovějších kolekcích například značek Bulaggi, Zwei nebo Pepe Moll.

 

Pro zvláštní příležitosti vyberte něco speciálního

Na business schůzky vezměte kabelku designově zajímavou, ale spíše jednoduchou, v černé či hnědé barvě. Žádné třpytky a zbytečné ozdoby. Měla by být z pravé kůže a dobře držet tvar. 

Všechny tyto aspekty splňují kabelky typu alma, tedy tašky střední velikosti s pevným dnem a kratším držadlem uprostřed, z nejčerstvější kolekce Laura Vita.

 

Na slavnostní večerní akce se nosí především psaníčka, v toleranci jsou jakékoli malé, elegantní kabelky zejména v černé, stříbrné nebo zlaté barvě. Pokud nepatříte k britské královské rodině, můžete si dovolit i trochu ležérnosti v podobě hobo kabelky, která se vyznačuje tvarem půlměsíce. A jestli nejde o velmi významnou společenskou událost, nebojte se ani lehké extravagance. Myslete však na to, že taková kabelka musí být barevně sladěná s botami.

Nejkrásnější dámské kožené batohy do města

Největší revoluci v módních doplňcích před časem způsobil batůžek. Původně výlučně turistická potřeba nahradila kabelky i školní tašky a stala se univerzálním průvodcem lidí všech věkových kategorií. Přes praktičnost a masovou oblibu nelze batůžky zahrnout do doplňků pro společenské události, patří do kategorie street módy a přesně tam je nejčastěji uvidíte - v městských ulicích.

Batoh vám uvolní ruce a váhu věcí uvnitř nesou obě ramena. Velmi praktické pro celodenní pobíhání po městě. Nejde však o žádné sportovní krosny, ale elegantní dámské batohy, zpravidla kožené, které se podobají kabelce. Výrobci se předhánějí, kdo dodá originálnější model, my vám teď představíme naše tři favority

 

Udělejte si radost

Představili jsme vám nejlepší batohy a kabelky, které můžete mít během tří dnů doma. Vybrali jste svůj kousek? Pak si ho rychle objednejte, než vám ho někdo “vyfoukne”. A nezapomeňte si prohlédnout celou kategorii kabelek a batohů, třeba vám padne do oka jiný model. 

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz